Nachtzorg Veenendaal

Wanneer u zorg nodig heeft in de nacht en graag thuis wilt blijven wonen kunt u nachtzorg in Veenendaal ontvangen van Zuster Jansen. Om diverse redenen kunt u ‘s nachts zorg nodig hebben of behoefte hebben aan particuliere thuiszorg. Bijvoorbeeld wanneer u thuis revalideert van uw heupoperatie of juist wanneer u wacht op uw operatie. Of wanneer u wacht op verblijf in de zorginstelling waar u staat ingeschreven. Onze nachtzorg in Veenendaal kan voor u ook een zorgoplossing zijn wanneer u zich niet veilig voelt in de nacht, vanwege ouderdom of uw gezondheid. Het is vaak fijn om te weten dat u in goede handen bent, voor u en voor uw naasten.

Zorg in de nacht bij u thuis

Zuster Jansen verleent uitstekende zorg in de nacht, gewoon bij u thuis. Onze nachtzorg kan net de extra zorg zijn die u nodig heeft om niet te hoeven verhuizen naar een zorginstelling. U kunt blijven wonen in uw eigen omgeving, met alle vertrouwde personen om u heen. Bovendien ontvangt u met onze laag complexe nachtzorg alle verzorging en verpleging die u nodig heeft. Van 23.00 uur tot 07.00 uur is er een professionele zorgverlener bij u thuis aanwezig om voor u te zorgen gedurende de nacht.

Nachtzorg voor korte of lange duur

Zuster Jansen biedt nachtzorg in Veenendaal voor korte of lange duur. Onze nachtzorg kan uw mantelzorgers ontlasten en een aanvulling zijn op de zorg die u overdag ontvangt. Ook als u niet in Veenendaal woont kunt u onze uitstekende nachtzorg ontvangen. Zuster Jansen is namelijk landelijk werkzaam en kan overal voor u komen zorgen. Wilt u onze nachtzorg nu aanvragen? Dan kunt u direct rekenen op onze zorg. Zuster Jansen werkt namelijk niet met wachtlijsten. Ook kunt u eerst vrijblijvend contact opnemen of onze website bezoeken wanneer u meer informatie nodig heeft. Wij helpen u graag.

 

Lees meer bij Zuster Jansen