Zorg bij Alzheimer Veenendaal

Zorg bij de ziekte van Alzheimer in Veenendaal is specialistische zorg die bij u thuis kan worden ingezet. Zuster Jansen werkt met professionele verpleegkundigen die gespecialiseerd zijn in het verlenen van zorg bij de ziekte van Alzheimer aan huis. U ontvangt verzorging en verpleging, gericht op het bieden van comfort, maar u ontvangt daarnaast ook voorlichting en professionele begeleiding bij het omgaan met de ziekte van Alzheimer.

Zorg in combinatie met professionele begeleiding

Zuster Jansen verleent particuliere thuiszorg bij de ziekte van Alzheimer in Veenendaal, in combinatie met professionele begeleiding. Onze zorgverleners leren u (en uw naasten) om te gaan met uw aandoening. Zo bereiden we u en uw naasten voor op de diverse fasen van Alzheimer. Daarnaast geven we u bijvoorbeeld advies over uw medicijngebruik of over het eventueel aanpassen van uw leefstijl. Uiteraard ontvangt u ook onze uitstekende verzorging en verpleging bij de ziekte van Alzheimer van hoogwaardige kwaliteit. Deze zorg en begeleiding bij de ziekte van Alzheimer ontvangt u in kleine zorgteams.

Uw kleine, persoonlijke zorgteam

Met zorg bij de ziekte van Alzheimer in Veenendaal wordt er speciaal voor u een zorgteam samengesteld. Dit zorgteam bestaat uit maximaal vijf zorgverleners die voor u komen zorgen. Al deze zorgverleners hebben ervaring in het verlenen van zorg bij de ziekte van Alzheimer. Onze zorgverleners hebben affiniteit met diverse situaties bij Alzheimer en zullen zich daarom ook snel kunnen aanpassen aan uw situatie. Op deze manier ontvangt u privé verzorging en verpleging zoals dat voor u wenselijk is.

Wilt u onze professionele zorg bij de ziekte van Alzheimer in Veenendaal bij u thuis ontvangen? Neem dan vrijblijvend contact op voor meer informatie of voor persoonlijk advies. Ook kunt u voor meer informatie terecht op de website van Zuster Jansen, waar u alles kunt lezen over onze particuliere zorg bij u thuis.

 

Lees meer bij Zuster Jansen